Svet

Tramp prodaje majice sa znakom "Mekdonaldsa"

Bivši američki predsednik "radio" je jedan dan u popularnom restoranu brze hrane
Tramp prodaje majice sa znakom "Mekdonaldsa"© Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Bivši američki predsednik i republikanski kandidat Donald Tramp, nakon što je u nedelju svoju predizbornu kampanju "uselio" i u restoran brze hrane "Mekdonalds" gde je služio pomfrit -  počeo je da prodaje i majice sa fotografijom sa svog "radnog mesta" i natpisom "MAGADonalds", u kojoj je kombinovao naziv ovog restorana i sopstveni izborni slogan.

"Ja sam prvi i jedini kandidat za predsednika Sjedinjenih Država 2024. koji je radio u 'Mekdonaldsu'. Želim da pružim šansu svakom pravom patrioti da naruči zvaničnu 'MAGADonaldsovu majicu' pre nego što se rasproda", poručuje Tramp preko sajta kampanje.

Oni koji bi želeli da nose ovu majicu treba da doniraju najmanje 44 dolara za izbornu kampanju.

Tramp je, inače, u nedelju otišao na posao u "Mekdonalds", noseći kecelju i služeći kupcima pomfrit. On je tako ismejao demokratsku rivalku Kamalu Haris, koja često voli da se hvali da je radila u ovim restoranima, u šta mnogi, pa i Tramp sumnjaju.

Posle Trampovog "mitinga" u restoranu, "Blumberg" je preneo da je "Mekdonalds" saopštio da ne podržava nijednog od kandidata na predstojećim izborima koji će se održati petog novembra.

image