Svet

Stormi se žali na pretnje smrću: Trampove pristalice su kao bombaši samoubice

Danijels je rekla je da su pretnje postale još strašnije, jer bi Tramp mogao da dobije i zatvorsku kaznu ukoliko ga sud na Menhetnu proglasi krivim
Stormi se žali na pretnje smrću: Trampove pristalice su kao bombaši samoubicewww.globallookpress.com © Britta Pedersen/dpa

Glumica filmova za odrasle Stormi Denijels otkrila je da dobija "poremećene" pretnje smrću od pristalica MAGA (Trampov slogan - Učinimo Ameriku velikom ponovo), koje je uporedila sa bombašima samoubicama, jer se njihovom lideru Donaldu Trampu sudi za novac koji je dobijala da ćuti o njihovoj navodnoj vezi, uoči izbora 2016. godine.

Danijels je rekla je da su pretnje postale još strašnije, jer bi Tramp mogao da dobije i zatvorsku kaznu ukoliko ga sud na Menhetnu proglasi krivim, preneo je "Njujork post" deo razgovora iz njenog intervjua emitovanog u četvrtak, koji je dala kolumnisti Pirsu Morganu u njegovoj emisiji na Foksu - "Necenzurisano sa Pirsom Morganom".

"Oni (pristalice) suštinski osećaju da rade nešto dobro. Da su patriote. A sada to rade u stilu bombaša samoubice. Oni iskreno u dubini svoje duše veruju da rade nešto dobro", rekla je Stormi.

Ona je dodala da je i ranije dobijala pretnje zbog rada u porno industriji, ali su se pretnje drastično povećale nakon vesti da je dobila 130.000 dolara od Trampovih saradnika da ćuti, što je dospelo u javnost 2018. godine.

Ona tvrdi da je imala aferu sa Trampom 2006. godine, što je bivši predsednik odlučno demantovao.

"U početku, govorili su mi da sam lažov i neke još uvrede", rekla je Stormi o pretnjama iz 2018. kada je, za razliku od sada, dobijala jednu pretnju smrću od 100 upućenih, dok je to trenutno jedna od 10.

"Sada su nekako više konkretne, nasilnije i umesto nekoga ko blebeće 'gorećeš u paklu' sada deluju mnogo ozbiljnije", požalila se Stormi i rekla da se napadači više ne kriju.

Na pitanje kako joj pretnje utiču na svakodnevnicu, rekla je da je izgubila nezavisnost i da su pretnje dobile zamah, te da se plaši da ide sama u kupatilo.

"Vrlo sam nezavisna i čvrsta. Pišem, režiram i pokazala sam se, radila svoju stvar, ali nisam navikla da idem u toalet bez dva telohranitelja koji me gledaju", istakla je ona.

Tramp je pred sudom u Menhetnu rekao da nije kriv.

image