Ludost na višem nivou: Žena sa normalnim vidom se dobrovoljno oslepila (VIDEO)

Portparolka ruskog MSP Marija Zaharova reagovala je na video snimak, poručivši da je ovo zastrašujuća priča i da bi svaki doktor trebalo da je pošalje psihijatru

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak žene, koja je gostujući u jednoj emisiji, rekla da se rodila sa normalnim vidom, ali da se dobrovoljno oslepila.

Na pitanje novinara da li joj je žao zašto je to uradila, ona je odgovorila "ne", jer misli da je trebalo da se rodi slepa.

"Sviđa mi se ovakva kakva sam sada. Možda je malo neprijatno setiti se cele procedure, ali rezultat mi sasvim odgovara", kazala je ona.

Gost u emisiji bila je i jedna doktorka, koja je rekla da "jednostavno ne može da razume osobu pored koje sedi da se namerno povredila, naškodila svom zdravlju".

"Mi, doktori, položili smo zakletvu da ćemo pomagati ljudima. Tokom života videli smo toliko tragedija i toliko pacijenata koji bi bukvalno dali sve da vrate izgubljeni vid ili zdravlje. Ne mogu ni da opišem kako se trenutno osećam. Kako možete reći: 'Mislim da je trebalo da se rodim slepa?'", upitala je doktorka.

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reagovala je na ovaj snimak, poručivši da je ovo zastrašujuća priča i da bi svaki doktor trebao da je pošalje psihijatru.

"Ova žena, da budem ozbiljna, preuzela je težak posao da pokaže liberalnom društvu njegovu apsurdnost i autodestruktivnost. Zastrašujuća priča. Svaki doktor je trebao da je pošalje psihijatru. Ali ne u liberalnoj diktaturi", poručila je Zaharova.