Svet

Tramp: Zar mislite da kokain nađen u Beloj kući pripada nekom drugom osim Bajdenovima?

Bivši američki predsednik uveren je da će priča o "beloj supstanci" nađenom u Zapadnom krilu uskoro biti zataškana
Tramp: Zar mislite da kokain nađen u Beloj kući pripada nekom drugom osim Bajdenovima?© Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

Bivši američki predsednik Donald Tramp uveren je da nema nikakve dileme oko toga kome pripada i ko konzumira kokain koji je pre nekoliliko dana pronađen u Beloj kući.

"Da li neko zaista veruje da je kokain pronađen u Zapadnom krilu Bele kuće, veoma blizu Ovalne kancelarije, koristio bilo ko osim Hantera i Džoa Bajdena?", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži  "Istina".

Tramp je uveren da će uskoro početi da se pojavljuju lažne vesti o tome da je pronađena količina veoma mala, kao i da uopšte "nije u pitanju kokain već aspirin". A onda će čitava priča nestati.

Bivši američki predsednik sugeriše i da iza incidenta s drogom stoji specijalni tužilac Džek Smit koji protiv njega vodi istragu zbog pogrešnog rukovanja poverljivim dokumentima.

"Da li je poremećeni Džek Smit, ludi specijalni savetnik koji mrzi Trampa, viđen u oblasti kokaina? Izgleda mi kao kreten!", podvukao je republikanac.

On ukazuje i da nije poznato gde se nalaze snimci sa sigurnosnih kamera, što bi, kako je rekao, odmah pokazalo kako je supstanca dospela u predsedničku rezidenciju.

"Gde su bezbednosni snimci Bele kuće, poput onih koje sam otvoreno i radosno dao poremećenom Džeku Smitu, koji bi brzo pokazali odakle kokain dolazi u Beloj kući? Već znaju odgovor, ali verovatno vam se ne sviđa", zaključio je on.

image