Svet

Postaje sve luđe: Transrodni portparol ukrajinske vojske tvrdi da je Putin vampir (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak transrodnog portparola ukrajinske vojske koji tvrdi da je ruski predsednik Vladimir Putin vampir koga se treba rešiti
Postaje sve luđe: Transrodni portparol ukrajinske vojske tvrdi da je Putin vampir (VIDEO)www.globallookpress.com © Mikhail Klimentyev/Kremlin Pool

Sve učestaliji izveštaji da ukrajinska kontraofanziva ne ide po planu, izgleda da su raspametili zvaničnike Kijeva.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak transrodnog portparola ukrajinske vojske koji tvrdi da je ruski predsednik Vladimir Putin vampir koga se treba rešiti.

"Ako pogledate Putinova usta, videćete kako mu krv curi iz njih. On je vampir koji sprovodi genocid nad Ukrajincima i Rusima", ozbiljnog lica govori portparol(ka) vojske. "Vlad Putin se kupa u krvi nevine dece i uživa u tome", dodaje portparol aludirajući na Vlada Cepeša - Drakulu.

Prema rečima transrodnog predstavnika ukrajinske vojske, to što je Putin "Drakula" je razlog zašto "moramo da se rešimo diktatora Ruske Federacije i zašto mirovni pregovori moraju da budu fokusirani na mirovni plan u 10 tačaka predsednika (Vladimira) Zelenskog i oslobađanje cele Ukrajine".

image