Američki veteran: Ukrajina postaje vazal NATO-a i "Volstrita"

Zelenski uništava zemlju, a njen narod prodaje stranim državama i bankama

Zelenski, zarad vojne pomoći ne prodaje samo dušu Ukrajine već i njeno telo, poručuje bivši marinac i oficir Stejt departmenta Metju Ho.

Američki veteran je, u intervjuu za Jutjub kanal "Sud slobode" sudije Endrjua Napolitana, poručio da je cilj kontinuiranog snabdevanja Kijeva naoružanjem da se Zelenski održi na vlasti, a da se rat nastavi.

"Osim uništavanja zemlje, tu je i uništavanje stanovništva i životne sredine – a ideja je i da se ovaj rat nastavi još mnogo godina i da dobije statičnu liniju fronta. Ono što bi zaista moglo da se desi jeste da se ovaj sukob pretvori u nešto slično onome što se desilo tokom rata u Iranu i Iraku, kada su postojale takve statične linije fronta", predviđa Ho.

Dok Zelenski sklapa svoje poslovne kombinacije budućnost Ukrajine, prema oceni marinca, prelazi u ruke kompanija kao što su "Blekrok", "Vangard" i "Goldman Saks", a krajnji rezultat svega toga jeste da Ukrajina postaje vlasništvo drugih zemalja i institucija, a posebno banaka.

"A čak i ako odmah zamahnemo čarobnim štapićem da sve to prekinemo, Ukrajina će ostati njihova svojina. Biće vazal ne samo NATO-a, već i kompanija sa Volstrita", upozrava Ho.

To je, kako kaže, kao u staroj poučnoj priči: "uzimaš nešto što ti koristi, ali šta daješ zauzvrat?"

"U ovom slučaju on prodaje ne samo dušu ovog naroda, već i njegovo telo – u smislu da će svi oni pripadati nekom drugom", zaključuje bivši oficir Stejt departmenta.