Svet

Donald Tramp zadirkuje pre "velike objave": Ko će biti moja desna ruka?

Bivši američki predsednik najavio važno obaveštenje za 15. novembar
Donald Tramp zadirkuje pre "velike objave": Ko će biti moja desna ruka?www.globallookpress.com © IMAGO/Kyle Mazza

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp već danima privlači pažnju javnosti nakon što je na preizbornom mitingu u Ohaju najavio da će sredinom novembra imati "veliku objavu" za američku javnost.

Naime, Tramp koji optužuje Demokratsku stranku i aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena za izbornu krađu na predsedničkim izborima pre dve godine i međuizborima prošle sedmice, već izvesno vreme koketira sa mogućnošću ponovnog kandidovanja za predsednika na izborima 2024. godine.

Kada je na mitingu republikanaca u Dejtonu u Ohaju, noć uoči međuizbora rekao da ima "važno obaveštenje" mnogi su pretpostavili da je u pitanju i formalno saopštavanje kandidature, budući da Tramp već mesecima vodi predizbornu kampanju za reizbor.

Sada je odlučio da se još malo našali sa živcima mnogih postavivši na društvenim mrežama anketu ko bi trebalo da bude njegov potpredsednik.

U vreme kada je bio predsednik SAD, Majk Pens je bio njegov potpredsednik ali su se njih dvojica razišli posle upada u Kapitol.

Tramp će se sutra obratiti javnosti iz svog izletišta Mar-a-Lago na Floridi.

image