Svet

Šta ne može Sunak, a može Lukašenko?

Uštogljeni britanski premijer sušta je suprotnost "svemoćnom" predsedniku Belorusije, ismejala je britanska opozicija svog premijera

Britanski premijer Riši Sunak definitivno nije sin alatničara, smeju se Britanci nakon što su pogledali snimak na kome se vidi da lider Britanije nema pojma kako se drži čekić.

Odavno je on još priznao da nema nijednog prijatelja iz "radničke klase", ali je bilo za očekivati bar da će, kao čovek koji tvrdi da zna da rukuje državom – znati da rukuje i najjednostavnijim alatom.

Video snimak koji pokazuje Sunaka kako, u poseti jednoj juvelirskoj radnji čekić koristi "postrance" umesto da, kao i sav svet udara "glavom" čekića -  nasmejao je zato britansku opoziciju koja ga je odmah uporedila sa potpunim antipodom, beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom, koga je Bog, izgleda, dao za sve.

Na snimku koji se deli na društvenoj mreži Iks, vidi se da dok uštogljeni Riši ne zna ni da drži čekić, "svemoćni" Lukašenko cepa drva, pliva u ledenoj vodi, i igra hokej.

"Lukašenko je rođen 1954. godine, a Riši Sunak 1980. godine. Muškarac je muškarac, iako je čitavu generaciju stariji od Sunaka", prokomentarisao je jedan od korisnika društvene mreže Iks.

Urnebesni snimak, koji na žalost Britanaca, njihovog lidera predstavlja kao potpuno impotentnog lidera, za mnoge je bio živi dokaz nadmoćnosti slovenskog karaktera, ali i fizičke spremnosti.

Zato je dosta tviteraša ukazalo da i ruski vođa Vladimir Putin (koji je majstor borilačkih veština, bavi se alpskih skijanjem i drugim aktivnostima i jedan je od fizički najspremnijih lidera), poput Lukašenka, Sunaka jednostavno može da "konstruiše".

image