Svet

Bivši šef nemačke obaveštajne službe: Evropljani će podleći islamu

Evropa se, kaže nemački obaveštajac Hans Georg Masen, suočava sa krizom bez presedana usled masovne imigracije. Krajnji rezultat će biti uništenje evropske kulture
Bivši šef nemačke obaveštajne službe: Evropljani će podleći islamuwww.globallookpress.com © via www.imago-images.de

Evropski političari žele potpuno drugačiju populaciju, a levica sledi kurs antinemačke ideologije, tvrdi bivši šef nemačke obaveštajne službe Hans Georg Masen, prenosi mađarski konzervativni sajt "Remiks".

Masen je bio na čelu Kancelarije za zaštitu Ustava (BfV) od 2012. do 2018. godine.

Evropa se, prema njegovom mišljenju, usled masovne imigracije suočava sa krizom bez presedana. Islam će osvojiti Evropu, smatra Masen. Mada bi Nemačka i Austrija mogle da zaustave ovu krizu, one to ne žele.

"Imaćemo potpuno drugačiju kulturu", kaže Masen. "Mi, Evropljani, nismo u stanju da rešavamo sukobe čak ni nasiljem, kao što se to radi u arapskim državama", izjavio je Masen.

"Evropljani će podleći islamu", upozorio je Masen. "S jedne strane, zato što ne vide da će doći do sukoba, sa druge strane, zato što nisu u stanju da na takav način rešavaju sukobe", kaže Masen. "Krajnji rezultat će biti uništenje evropske kulture."

Masen opisuje evropske narode kao "narode bez vizije i misije". Za razliku od Evrope, druge kulture imaju jasnu predstavu o tome koji su njihovi ciljevi.

"Mi živimo samo za današnji trenutak i zato gubimo od onih koji imaju religiju ili ideologiju", tvrdi Masen, dodajući: "Muslimani imaju potpuno drugačiju svest o kulturi, veri i o porodici. U sekularnoj Evropi, religija i porodica, ukoliko još imaju neki značaj, predstavljaju stvar pojedinca."

Masen smatra da evropski političari dopuštaju masovnu imigraciju, jer "žele drugačiju populaciju. Politička levica sledi antinemačku ideologiju. Što je populacija više heterogena, to je manje sposobna da ima demokratsko mišljenje."

Masen tvrdi da zemlje poput Nemačke i Austrije mogu da zaustave imigraciju, ali da to ne žele. "Nemačka i Austrija mogu da odbijaju migrante na granici. Država bi mogla da deportuje ili da protera stotine hiljada stranaca, koji ne žele da se integrišu i koji zavise od socijalnih beneficija."

Jedna od glavnih prepreka za zapadne vlade je to što treće zemlje odbijaju da prihvate svoje državljane: "Trebalo bi da ubedimo treće zemlje da prihvate svoje državljane koji su dobili nalog za deportaciju. Ako to ne urade, možemo da zamrznemo njihovu imovinu, ili da sprečimo da njihovi građani putuju u Evropu", dodao je on.

Masen sumnja da nemački političari žele da preduzmu ozbiljne mere protiv ilegalne imigracije. "Zašto migrante jednostavno ne vratimo sa granice?", pita se Masen. "Uz to, niko ne postavlja najvažnije pitanje: "Zašto uopšte puštamo te ljude u Nemačku i Evropu?"

Evropa u demografskom smislu prolazi kroz ubrzane promene, a jedno od važnih pitanja za 21. vek jeste da li Evropljani uopšte imaju pravo da se bore protiv ovih trendova.

"Zašto ne nateramo zemlje poput Italije i Grčke da zaštite svoje granice? Zašto puštamo migrante da dođu kod nas, dok mnogi nemački siromašni penzioneri, sa penzijom od 920 evra, moraju da skupljaju flaše?", pita se Masen.

Njegova upozorenja se mogu pokazati kao dalekovida, zaključuje "Remiks".

"Pju risrč" predviđa da će muslimansko stanovništvo Evrope utrostručiti do 2050. godine i da će muslimani postati većina u Evropi do 2200. godine.

image