Svet

Kenijac tvrdi da je sin Ilona Maska: Traži pomoć da se poveže sa "svojim ocem" (FOTO)

Kako tvrdi Ilon Mask Junior, početkom devedesetih, njegova majka – "prelepa tamnoputa dama", radila je kao menadžer u luksuznom hotelu "JV Merijot Masai Mara Lodž", koji se nalazi u Nacionalnom rezervatu Masai Mara na jugozapadu Kenije, gde je boravio američki biznismen
Kenijac tvrdi da je sin Ilona Maska: Traži pomoć da se poveže sa "svojim ocem" (FOTO)© Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi

Kenijac, koji se predstavlja kao Ilon Mask Junior, probudio se danas želeći da otkrije celom svetu da je niko drugi do sin američkog milijardera Ilona Maska. 

Kako niko ne bi sumnjao u njegove reči, podelio je svoju fotografiju na Iksu, tražeći pomoć da se "ponovo poveže" sa svojim čuvenim "ocem", a zatim je čak pokrenuo peticiju u pokušaju da prikupi sredstva kako bi ostvario svoje planove.

Kako je naveo, početkom devedesetih, njegova majka – "prelepa tamnoputa dama", radila je kao menadžer u luksuznom hotelu "JV Merijot Masai Mara Lodž", koji se nalazi u Nacionalnom rezervatu Masai Mara na jugozapadu Kenije, gde je boravio američki biznismen.

"Dragi Kenijci, pomozite mi da se ponovo povežem sa svojim ocem, Ilonom Maskom. Sada živim u ekstremnom siromaštvu, iako je moj otac milijarder. Retvit će mi pomoći da se ponovo povežem sa njim", naveo je tzv. Mask Junior, pokazujući spremnost da otputuje u SAD i, ako je potrebno, dozvoli Masku da izabere doktora ili bolnicu da uradi DNK test, koji bi dokazao da je on njegov biološki sin".

image