Svet

Bajden ponovo briljira: Zaboravio svoju petu unuku

Američki predsednik ignorisao vanbračnu ćerku svog sina, i to na događaju posvećenom ženama
Bajden ponovo briljira: Zaboravio svoju petu unukuGetty © Kent Nishimura / Contributor

Predsednik SAD Džozef Bajden zaboravio je (svesno, ili ne) na svoju unuku tokom govora na prijemu povodom meseca ženske istorije u Beloj kući.

"Vidim budućnost za sve Amerikance, budućnost za moju ćerku i moje četiri unuke – uzgred, one su neverovatne", rekao je predsednik.

Bajden (81) je u brojnim prilikama tvrdio da ima samo šestoro unučadi, ignorišući četvorogodišnju Nejvi Džoan Roberts, vanbračnu ćerku Hantera Bajdena sa egzotičnom plesačicom, piše "Njujork post".

Predsednik je javno priznao postojanje Nejvi Džoan Roberts prošlog jula, objavivši izjavu u kojoj je naveo da joj "želi sve najbolje", nakon što je njegov sin postigao dogovor sa Nejvinom majkom Lunden Roberts o izdržavanju deteta.

"Naš sin Hanter i Nejvina majka Lunden, rade zajedno na negovanju odnosa koji je u najboljem interesu njihove ćerke, čuvajući njenu privatnost što je više moguće u budućnosti. Ovo nije političko pitanje, ovo je porodična stvar. Džil i ja želimo samo ono što je najbolje za sve naše unuke, uključujući Nejvi", naveo je tada Bajden.

image