Svet

Tramp: Niki Hejli bi mogla da bude u mom timu

Na ovaj način Donald Tramp je odgovorio na izjave bivše republikanske kandidatkinje da će glasati za njega na predstojećim predsedničkim izborima
Tramp: Niki Hejli bi mogla da bude u mom timu© Tanjug/AP/Michael M. Santiago

Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da bi bivša republikanska kandidatkinja Niki Hejli mogla da bude u njegovom timu.

Na ovaj način je Tramp odgovorio na izjave Hejli da će glasati za njega na predstojećim predsedničkim izborima.

"Cenim to... Mislim da će ona biti u našem timu jer se naše ideje spajaju, isto razmišljamo", istakao je Tramp, prenosi Ej-Bi-Si.

Tramp je i dalje jedini republikanski kandidat za predsednika SAD. Hejli u početku nije ohrabrivala pristalice da glasaju za Trampa.

Podsetimo, Hejli je u sredu izjavila da će na predsedničkim izborima u novembru glasati za Trampa, koji joj je bio rival na primarnim stranačkim izborima.

Ona je istakla da Tramp mora da radi na tome da pridobije njene glasače, preneo je "Glas Amerike".

"Glasaću za Trampa. Ali, stojim iza onoga što sam rekla kada sam se povukla iz primarne trke - Tramp bi trebalo da dopre do ljudi koji su glasali za mene, a ne samo da pretpostavi da će sada glasati za njega. I iskreno se nadam da će to i uraditi", istakla je Hejli na Hadson institutu u Vašingtonu.

image