Svet

Tramp Mlađi kod Takera Karlsona: SAD žele novi svetski rat, za 50 godina Ukrajine neće biti

Nijedna zemlja nije izdala Ukrajinu na način na koji ih je izdala Amerika, ocenio je američki novinar tokom razgovora sa sinom bivšeg predsednika SAD
Tramp Mlađi kod Takera Karlsona: SAD žele novi svetski rat, za 50 godina Ukrajine neće bitiGetty © David Dee Delgado

SAD su izdale Kijev zbog čega od Ukrajine možda ne ostane ništa u narednih 50 godina, primetio je američki novinar Taker Karlson u razgovoru sa sinom bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa Mlađeg.

"Oni već prodaju zemlju u Ukrajini stranim investitorima, napuniće Ukrajinu migrantima iz trećeg sveta, a Ukrajina će prestati da postoji za 50 godina. Neće više biti Ukrajine. Nijedna zemlja ih nije izdala na način na koji smo ih mi izdali", rekao je Taker Karlson.

Tramp mlađi je rekao da ne razume šta Vašington podrazumeva pod "pobedom u Ukrajini".

"Niko ne objašnjava šta znači pobeda u Ukrajini za sadašnju američku administraciju. Šta to uopšte znači? Je l misle na umiranje Ukrajinaca i Rusa dok svi ne budu uništeni", upitao je Tramp Mlađi.

Bela kuća pokušava da uvuče Sjedinjene Države u treći svetski rat kako bi skrenula pažnju sa predstojećih predsedničkih izbora, ocenio je Tramp Mlađi.

"Neki od nas su već govorili o ovome pre godinu dana. Senilni starac ne može da pobedi na izborima, pa će nas uvući u rat", potvrdio je Karlson.

Prema rečima Karlsona, američki spoljnopolitički establišment u proteklih 20 godina razmišljao o mogućnosti vojnog sukoba sa Rusijom - situacija u Ukrajini se može smatrati poslednjim neuspešnim pokušajem Vašingtona da demonstrira svoju moć u inostranstvu.

Sin bivšeg američkog predsednika smatra da su demokrate na vlasti u Vašingtonu do neba podigle autoritet Vladimira Zelenskog, nazivajući ga "maltene vrhovnim žrecom" i to zato što im je potrebno da veruju u nekoga.

"Ne veruju u Boga. Zato im je, na primer, Greta Tumberg neki autoritet po pitanju klimatskih promena", rekao je Tramp Mlađi.

Amerika se suočava sa mnogim društvenim problemima zbog aktuelne politike u zemlji i "apatije" društva, posebno konzervativnih struja ukazao je Tramp Mlađi, dodavši da "levica" kontroliše sve veće društvene institucije, kao i sektor obrazovanja.

"Američka deca, po završetku škole znaju da nabroje preko 4.000 različitih polova, ali ne znaju da čitaju ili broje. Dok sam ja ovo izgovorio, moglo je da se pojavi još 15 novih rodnih identiteta", rekao je Tramp Mlađi.

Potrebno je da se društvo više angažuje u različitim oblastima kako bi se očuvala "budućnost Sjedinjenih Država", ocenio je on.

image