Svet

I Kim Dotkom citirao Vučića: Ostalo je tri-četiri meseca do "Velikog praska"

Isti intervju juče je citirala glavna urednica medijske grupe "Rusija sevodnja" i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan, koja je podelila deo u kom Vučić govori o demokratiji
I Kim Dotkom citirao Vučića: Ostalo je tri-četiri meseca do "Velikog praska"© TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini, Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu, ili će platiti krajnju cenu, napisao je finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom na Iksu, citirajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Ostalo je tri do četiri meseca do Velikog praska. To je i moja procena. Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini. Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cenu", napisao je on.

On je podelio deo intervjua koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao za švajcarski "Veltvohe".

Vučić je u istom intervjuu rekao da je "voz napustio stanicu", te da "ako velike sile ne urade nešto u narednim periodu, svet se kreće ka katastrofi".

"Ako se kladite da neko blefira, to znači da nemate bolje karte", rekao je on.

Isti intervju juče je citirala glavna urednica medijske grupe "Rusija sevodnja" i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan, koja je podelila deo u kom Vučić govori o demokratiji.

Vučić je naveo da ima pitanje za njih, tačnije da li mogu da gledaju kinesku ili rusku televiziju u Švajcarskoj, na šta su mu odgovorili da mogu, dok u Nemačkoj ne mogu, jer je zabranjena.

"Dobro. Ako je zabranjeno, da li je to zaista demokratija? Ko određuje šta je demokratija? Kada sam bio veoma mali, bio sam veoma loš u crtanju. Bio sam potpuno netalentovan. Jednog dana sam morao da nacrtam konja. Ali uopšte nije ličio na konja. Morao sam da napišem na crtežu: 'Konj'", naveo je Vučić.

image