Noćni vukovi proslavili rođendan Republike Srpske

Rusija je spremna da smatra delom ruskog sveta svakoga ko to želi, teži tome i deli njenu sudbinu. Pobeda Rusije je šansa za ceo svet, poručio je predsednik moto kluba Noćni vukovi Aleksandar Zaldostanov Hirurg

Moto-klub "Noćni vukovi" proslavio je rođendan Republike Srpske u Rusiji.

"Noćni vukovi" svake godine, u proteklih 20 godina, organizuju novogodišnje predstave za decu. A poslednjih nekoliko godina, predstava koja se izvodi 9. januara, posvećuje se Srbima i Republici Srpskoj, u čast rođendana RS.

Tako je bilo i ove godine, a predsednik moto kluba Noćni vukovi Aleksandar Zaldostanov Hirurg saopštio je da je proslavi prisustvovao i komandant specijalne jedinice Ahmat Apti Alaudinov, koji je čestitao "svojoj srpskoj braći koja se bore sa njim rame uz rame u istom rovu".

"I danas, na rođendan Republike Srpske, hoću da poželim mojoj srpskoj braći, da sila živi i da ne ugase ovu vatru u prelomnim trenucima za Srbiju. Mi, Rusi, smo svim srcem uz srpski narod. Ostalo je malo, sasvim malo vremena. Držite se koliko možete. Rusija će da ojača i doći će da vam pomogne. Srećan rođendan, Republiko Srpska", poručio je Zaldostanov.

"Rusija je spremna da smatra delom ruskog sveta svakoga ko to želi, teži tome i deli njenu sudbinu. Pobeda Rusije je šansa za ceo svet. A za Srbiju je to šansa da ponovno ujedini svoj narod i obnovi pravdu. Srećan rođendan, Republiko Srpska", napisao je Hirurg na Telegramu.