Magazin

Novinar rasplakao Novaka Đokovića: Teniser u suzama zbog neobičnog poklona koji je dobio (VIDEO)

Osvajanje zlatne medalje na Olimpijadi za Novaka Đokovića bilo je ostvarenje dečačkih snova, a trenutak trijumfa - jedan od najemotivnijih u njegovom životu. Ali, na tome se rolerkoster emocija za najboljeg tenisera na svetu nije završio. "Kako biste opisali putovanje od tog trenutka, pa sve do danas i svoja osećanja sada kada ste postigli ovo" upitao je novinar Novaka, pruživši mu fotografiju na kojoj je imao samo 4 godine i na kojoj prvi put u životu drži reket u ruci. Reket koji je veći od njega.
Novinar rasplakao Novaka Đokovića: Teniser u suzama zbog neobičnog poklona koji je dobio (VIDEO)Getty © Clive Brunskill / Staff

Na snimku koji je preplavio sve društvene mreže, Novaku Đokoviću jedan od novinara poklanja fotografiju, na kojoj je naš najbolji teniser tek na početku svoje teniske karijere. Sa reketom u rukama, Novak je uslikan na Kopaoniku, kada je imao samo četiri godine, a to je ujedno bio i prvi put kada se proslavljeni teniser oprobao u belom sportu.

Gest novinara kod Novaka izazvao buru emocija

Najbolji teniser svih vremena je vrlo emotivno reagovao na ovaj gest i kroz suze istako da slika sa Kopauonika evocira brojne uspomene i izaziva u njemu buru emocija, kao i da je sve ovo bilo jedno veliko putovanje, na koje je on veoma ponosan. Ovu priliku Novak je iskoristio i da nas podseti da ništa nije nemoguće.

Zlatni karijerni slem

Novak Đoković je u Parizu kompletirao zlatni karijerni slem, jer je medalju na Olimpijskim igrama pridodao pobedama na sva četiri grend slem turnira. Posebno je upečatljiva i činjenica da je on postao i najstariji osvajač teniskog turnira na Olimpijskim igrama, a mi ćemo se ipak ovde podsetiti dečaka koji je verovao u svoje snove i uspeo da ih ostvari.

image