Magazin

Trudna Rijana se "spustila sa neba" i oduševila publiku nastupom na Superboulu

Nakon sedam godina od izlaska albuma, tokom kojih je postala majka, Rijanin nastup bez ijedne nove pesme mnogi su označili velikim povratkom i propratili ga ovacijama. Pokazivanjem trudničkog stomaka, dodatno je raspametila publiku.
Trudna Rijana se "spustila sa neba" i oduševila publiku nastupom na SuperbouluGetty © Gregory Shamus

"Superboul je jedna od najvećih scena na svetu. Koliko god to bilo zastrašujuće, jer nisam bila na sceni sedam godina, postoji nešto uzbudljivo u izazovu iza svega toga. Važno mi je da to učinim ove godine. Važno je da predstavim svoje ljude. Važno je da moj sin ovo vidi", izjavila je Rijana.

Rijana je nastupala pevajući i plešući na lebdećoj bini, sa grupom plesača, obučena u crveni skafander, na platformama koje su se polako spuštale prema terenu gde su se za titulu najbolje NFL ekipe borile ekipe Kanzas Siti Čifs (Kansas City Chiefs) i Filadelfija Iglsa (Philadelphia Eagles).

Iako nije nastupala odavno, svi komentari su pohvalni. Magazin "Rouling stoun" je napisao: "Za 13 minuta ova pevačica je podsetila svet zašto je muzička kraljica, iako nije izdala album od 2016. godine!" I proglasio je ovaj nastup među najboljih 10 do sada na Superboulu. Ništa manje oduševljenja nije došlo ni od njenih kolega, kao ni korisnika društvenih mreža. 

Pre nastupa je navela da će imati gosta iznenađenja, i dok su svi očekivali makar Džej Zia, ona nikoga nije pozvala. Jedini "gost" i najmlađi posetilac ove sportske manifestacije do sada, kako su mnogi na društvenim mrežama komentarisali, je beba u pevačicinom stomaku, a trudnoću je otkrila tokom nastupa. 

Rijana do sada nije nastupala na Superboul iz kako je navodila, "rasnih razloga", a sada je odlučila da iskoristi priliku i da zastupa, kako je rekla, svoju zemlju (Barbados) i crne žene širom sveta.

Superboul je finalna utakmica plej-ofa Nacionalne fudbalske lige (NFL) kojom se određuje šampion. Svake godine neke od najvećih imena iz sveta muzike imaju nastupe na poluvremenu Superboula. Tako su već nastupe imale Bijonse, Dženifer Lopez, Šakira, Lejdi Gaga, i mnogi drugi. Iako nije plaćen nastup, (osim produkcijskih i troškova putovanja), ogromna gledanost koja se procenjuje na oko 200 miliona ljudi, svima je nastup doneo uspeh i novac. 

image