Magazin

Netfliks i udoban krevet za jesenji vikend

Predlažemo vam nekoliko serija i filmova koji su savršeni za hladne i sumorne jesenje dane
Netfliks i udoban krevet za jesenji vikend© Unsplash/Klara Kulikova

1. Ozark

Krimi drama o porodici koja pokušava da se privikne na novi život u kišovitom i tmurnom Ozarku. Kako u isto vreme biti porodični čovek i raditi za kartel? Ova serija odiše dramatičnom atmosferom i sjajan je izbor za Netfliks maraton subotom uveče.

2. Mrtva nevesta

Hladna sezona nije potpuna bez filmova Tima Bartona. Kreativni pristup ovog režisera čini svaki projekat interesantnim i prikladnim za period novembarskih kiša. Film ima simpatičnu ljubavnu priču.

3. Konstantin

Horor-fantazija i teme o anđelima i demonima su pravi izbor za prelazak u hladne dane. Ciničan demonolog koji se trudi da uspostavi balans između raja i pakla, vodi nas kroz slikovite prikaze fantastičnih bića i svetova, tako da ovaj film može zaintrigirati svakoga. 

4. Sumrak saga

Jesenji klasik koji je ponovo popularan. Savremeni vampiri, tamne šume i alternativna muzika su neki od omiljenih delova ljubitelja ove sage. Ovaj uzbudljiv i romantičan film budi nostalgiju, koja nam posebno prija pod ćebetom tokom kišovitih jesenjih dana.

5. Sabrina: Jezive pustolovine 

Netfliksova adaptacije ove voljene veštice i heroine iz stripova, je postala novi favorit za jesen i zimu. Priča je o tinejdž veštici Sabrini koja živi sa svoje dve tetke, tražeći balans između srednje škole u malom gradu, i magijskog sveta u kojem se njena porodica nalazi. 

image