Magazin

Okrugle tašne u susret svetskom prvenstvu

Modni trend za zimu je ovaj zabavan aksesoar kojime možete dočarati sportsko uzbuđenje kroz loptasti oblik torbice
Okrugle tašne u susret svetskom prvenstvuGetty © Graham Denholm, John Phillips

Male torbe su već neko vreme na vrhu modnog sveta. Mesecima unazad smo ih mogli videti na revijama, poznatim ličnostima, ali i na ulici. Glavni razlog je povratak mode ranih 2000-tih, kada su sve ikone stila imale ovaj aksesoar. Danas, svi trendovi koji se vraćaju dobijaju savremene izmene. Može se primeniti potpuni minimalizam, ili razigran i veseo dizajn.

Ovakav jednostavan oblik ostavlja prostora za kombinovanje sa ostatkom odeće. Ako je sveden, neće remetiti harmoniju, a ako je upadljiv, postaje zanimljiv detalj. Modni trendovi uvek idu u krug i ove torbice to savršeno potvrđuju.

Jednostavno i funkcionalno 

Kada je dizajn dobar, komad može biti estetski privlačan, ali i funkcionalan. Kvaltetan materijal može pretrpeti godine korišćenja, a dobro očuvan komad je uvek u trendu. 

Boja je dovoljna

Oblik ovakve torbice je dovoljno efektan, ali vesele nijanse poput žutih ili ružičastih mogu da unesu vedrinu u zimske dane.

Razigran dizajn 

Krug može da nas asocira na mnoge predmete. Pored lopte, simpatičan dizajn koji imitira ploču je dobar izbor za one koji vole dozu humora u svom stilu.

Vizuelne kombinacije

Štampa ili materijali koji imaju efektnu površinu mogu biti dovoljan dodatak za ovaj interesantan aksesoar. 

Metali i koža

Za one koji više vole da mešaju materijale, kožne varijante sa metalnim detaljima su uvek prikladan izbor za zimu, pogotovo ako više volite tamnije nijanse u zimskom periodu. Izbor materijala, bilo da je prava ili veganska koža, zavisi od lične preference.

 

Ženstveni maksimalizam

Ako volite da privlačite pažnju modnim izborima, okrugla torbica ne mora samo da asocira na tipičnu loptu. Unikatan komad može biti spoj jarkih boja, zanimljive konstrukcije i ženstvenih detalja. 

image