Magazin

Džodi Foster: Generacija Zed može biti "zaista iritantna" za saradnju

Američka glumica Džodi Foster rekla je da ponekad pomisli da je generacija Z "zaista nesnosna" za rad, iako joj je, kako kaže, važno da budućim zvezdama pomogne da pronađu sopstveni put.
Džodi Foster: Generacija Zed može biti "zaista iritantna" za saradnjuGetty

Foster je u intervjuu za Gardijan, priznala da joj teško pada da razume stavove prema poslu generacije Zed, sa kojima se susrela. "Oni samo kažu: 'Ne, danas mi se ne radi, doći ću u 10.30 časova.


"Stvarno su iritantni, posebno na radnom mestu", rekla je Foster, dodajući da im je često skretala pažnju na gramatičke greške u mejlovima.
"Rekla bih im: ovo je sve gramatički netačno, zar niste proverili pravopis? Na šta bi mi odgovorili: "Zašto bih to radio, zar to nije ograničavajuće?", istakla je Foster.  


Glumica je naglasila da joj je, posle više od pet decenija bogatog filmskog isksustva, postalo važno da pomogne mladim generacijama u holivudskim vodama.
Prema mišljenju glimice poznatoj po ulozi Klaris Starling iz filma "Kad jaganjci utihnu", mlade generacije treba da nauče kako da se opuste.
"Moraju da nauče kako da se opuste, kako da ne razmišljaju previše, kako da smisle nešto što je njihovo", rekla je Foster.

image