Rusija

Biković: Kad igraju Srbija i Rusija, navijam za prijateljstvo – počinje Bratski kup u Moskvi (VIDEO)

Sutra u Moskvi počinje Bratski kup na kome će igrati srpski klubovi Partizan i OFK Beograd, a organizatori su istakli i da će turnir nositi sve epitete "bratskog", uz promociju srpske muzike, kulture i hrane

Sutra u Moskvi počinje Bratski kup na kome će igrati ruski Dinamo i CSK protiv Partizana i OFK Beograda, a srpski glumac Miloš Biković, koji se proslavio u Rusiji, ponovo ima dilemu – ne zna za koga da navija kad igraju "naši".

"Kad igraju Srbija i Rusija ja navijam za... naše?! Biram da navijam za prijateljstvo. Ono je iznad fudbala", poručio je Biković na Telegramu i podelio promo-video Bratskog kupa.

Kako je saopšteno na sajtu Partizana, organizatori turnira – fudbalski klubovi CSKA i Dinamo – godinama unazad gaje prijateljske odnose, stoga su ove godine odlučili da na turnir pozovu i svoju "fudbalsku braću".

CSKA je uputio poziv Partizanu, dok se moskovski Dinamo odlučio za OFK Beograd.

Objašnjeno je i kako će turnir funkcionisati: beogradski klubovi igraju protiv moskovskih i sakupljaju bodove za svoj grad.

Partizan će igrati protiv Dinama 3. jula na VTB Areni, dok će protiv bratskog CSKA snage odmeriti 7. jula, na istom mestu, čime će i zatvoriti turnir.

Organizatori su istakli i da će turnir nositi sve epitete "bratskog", uz promociju srpske muzike, kulture, hrane i uz mogućnosti kupovine i razmene suvenira, gde će se u prijatnoj, festivalskoj atmosferi, pre svega podržati sport, fudbal, negovati prijateljstva i tradicija.

image