Sport

Mrkela i Marin hvale Zvezdaše: Ovakvu atmosferu nema niko u Evropi

Ponosan sam zbog nove grupne faze Lige šampiona, pogotovo jer Zvezda pripada elitnom društvu evropskog fudbala, rekao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela
Mrkela i Marin hvale Zvezdaše: Ovakvu atmosferu nema niko u EvropiGetty © Srdjan Stevanovic

Zvezda je u revanš meču plej-ofa savladala Bode Glimt rezultatom 2:0 i četvrti put izborila mesto u elitnom društvu evropskog fudbala.

"Pokazao je ovaj tim na čelu sa Vladanom Milojevićem koliko je kvalitetan. Napravili smo grupu sjajnih karaktera, gde svi dišu u pravcu uspeha Zvezde. Želim da budemo konkurentni u Ligi šampiona, iako sam apsolutno svestan da smo klub sa najmanjim budžetom u elitnom društvu. Ipak, videlo se naš najveći adut - puna 'Marakana' zvezdaša. Ovakvu atmosferu nema niko u Evropi. Čestitam svima na postignutom uspehu, nastavićemo da radimo još više", istakao je Mrkela.

Zvezda će u petak saznati protivnike u Ligi šampiona, a Marko Marin se zahvalio navijačima na velikoj podršci.

"Kontrolisali smo meč, bili smo opasni tokom cele utakmice i zasluženo obezbedili plasman. Uvek je lakše kada igrači osećaju da je puna Marakana uz njih, tako je bilo večeras, a verujem da će zvezdaši tek uživati. Napravili su sjajnu atmosferu, veoma smo im zahvalni na tome, bili su naš 12. igrač. Prepoznali su trenutak, igrači su dobili dodatnu snagu i iskoristili prednost ispunjenih tribina na najbolji mogući način. Još jednom čestitam svima na velikom uspehu, nastavićemo da ispisujemo stranice Zvezdine istorije", istakao je tehnički direktor crveno-belih Marin.

Žreb za Ligu šampiona na programu je u četvrtak od 18 časova.

image