Sport

Spajić najavio spektakl u Ligi šampiona: Žreb nije tako loš, velika stvar je dolazak Barselone

Kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić je izjavio da želi da se crveno-beli u pravom svetlu predstave u Ligi šampiona i da uživaju sa navijačima
Spajić najavio spektakl u Ligi šampiona: Žreb nije tako loš, velika stvar je dolazak Barselone© Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u elitnom takmičenju protiv Intera, Barselone, Benfike, Milana, Jang Bojsa, PSV Ajndhovena, Štutgarta i Monaka, odlučeno je žrebom u Monte Karlu.

Srpski šampion će u Beogradu dočekati Barselonu, Benfiku, PSV i Štutgart, dok će gostovati kod Intera, Milana, Jang Bojsa i Monaka.

"Očigledno je da su svi protivnici veoma snažni, radi se o odličnim ekipama, mislim da žreb i nije bio tako loš", počeo je Spajić za zvanični sajt klub.

"Velika je stvar što ćemo igrati protiv ekipe kao što je Barselona na 'Marakani'. Mislim da je bolje što igramo protiv Benfike i Štutgarta kod kuće. Sada imamo vremena da se pripremimo, znamo protivnike."

Nakratko se ponovo osvrnuo na dvomeč sa Bode Glimtom u plej-ofu.

"Pao nam je kamen sa srca, rešili smo se tenzije i tereta koji smo osećali posle Norveške. Sada tek treba da se pokažemo u pravom svetlu i da uživamo", dodao je Spajić.

image