Sport

Zvezda želi Vošinog supertalenta - za Miloševića nude obeštećenje plus igrača

Talentovani napadač Jovan Milošević privukao je veliku pažnju nastupima u kadetskoj selekciji Srbije proteklog leta
Zvezda želi Vošinog supertalenta - za Miloševića nude obeštećenje plus igračaGetty © Giuseppe Bellini / Stringer

Crvena zvezda se sprema za veliki broj poslova ovog leta. Nakon informacija da je šampion Srbije zainteresovan za dovođenje reprezentativca Srbije Uroša Spajića, sada stižu nove zanimljive informacije.

Zvezda želi da angažuje talentovanog golgetera Vojvodine Jovana Miloševića, najboljeg strelca Evropskog šampionata za igrače do 17 godina i spremna je da za taj posao napravi veliki potez.

Prethodnih dana pojavila se informacija u beogradskim medijima da je Štutgart spreman da plati 600.000 evra za dovođenje mladog Miloševića, kojem ugovor s Novosađanima ističe u leto 2023.godine. Prema informacijama "Tanjuga", Zvezda je spremna da izjednači novčanu ponudu, ali i da uz to pošalje jednog igrača u Novi Sad.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić i predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić već su obavili razgovore i crveno-beli su spremni da plate 600.000 evra i u Novi Sad pošalju talentovanog Petra Stanića (21), koji je imao solidnu polusezonu u dresu subotičkog Spartaka, piše "Tanjug".

Milošević je rođen 31. jula 2005. godine i narednog leta će postati punoletan. Ove godine je upisao i četiri nastupa za selekciju Srbije za igrače do 18 godina.

image