Sport

NBA predsezona - trijumf Rajakovićevog Toronta, zapažene partije Vase Micića i Tristana Vukčevića

Košarkaši Šarlota poraženi su na svom terenu od ekipe Njujorka rezultatom 111:109 u predsezonskom meču NBA lige, uz solidnu partiju Vase Micića
NBA predsezona - trijumf Rajakovićevog Toronta, zapažene partije Vase Micića i Tristana VukčevićaGetty © Jacob Kupferman

U ekipi Hornetsa najbolji je bio Lamelo Bol sa 18 poena, dok je srpski košarkaš Vasilije Micić za 18 minuta u igri zabeležio osam poena, pet asistenccija, tri skoka i dve izgubljene lopte.

Za Šarlot je igrao i nekadašnji košarkaš Partizana Dvejn Vašington, koji je postigao sedam poena za osam minuta.

Vašington je na 1,7 sekundi pre kraja imao tri slobodna bacanja pri vođstvu Njujorka od 111:109, ali nije nijedno iskoristio.

Košarkaši Njujorka su uspeli da sačuvaju prednost i da dođu do pobede, a najefikasniji u pobedničkom timu bio je Majls Mekbrajd sa 22 poena.

Košarkaši Toronta savladali su u Montrealu ekipu Vašingtona rezultatom 125:98.

Najefikasniji u ekipi Toronta, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Darko Rajaković, bio je Ar-Džej Baret sa 17 poena, dok je Kris Buše dodao 13.

U poraženom timu najbolji je bio Džordan Pul sa 16 poena, dok je nekadašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević zabeležio 10 poena i imao je jedan skok za nešto više od osam minuta na terenu.

Košarkaši Detroita su na svom terenu pobedili Milvoki 120:87, dok je Finiks bio bolji od Los Anđeles Lejkersa 118:114.

image