Sport

Zvezda doživela "petardu" - Monako udelio novi šamar srpskom šampionu

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su još jedan ubedljiv poraz u Ligi šampiona ove sezone, i upisali ukupno 12. uzastopni poraz na gostovanjima u elitnom takmičenju
Zvezda doživela "petardu" - Monako udelio novi šamar srpskom šampionu© Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Konačan rezultat:

  • Monako - Crvena zvezda 5:1
  • 22. okt 2024 • 20:43

    20:43

    Kraj utakmice - Zvezda je pretrpela "petardu"

    Ovo je 12. uzastopni poraz na gostovanjima u Ligi šampiona za crveno-bele.

  • 20:42

    90+6' - Monako postiže novi gol, 5:1!

    U poslednjim sekundama meča, kada se čekao poslednji sudijski zvižduk, Aklijuš kažnjava smušene igrače Zvezde i postavlja rezultat na konačnih 5:1, lepo je pogodio u dalji ugao Ilićevog gola.

  • 20:29

    Brojne povrede u Zvezdi

    Vladan Milojević je već izvršio svih pet izmena, a Peter Olajinka više ne može da nastavi meč. Međutim, novi problem je i povreda Dalsija, koji je i ušao u igru umesto povređenog Duartea, pa je pitanje kako će Zvezda u poslednjih desetak minuta završiti ovaj meč.

  • 20:16

    70' - E sada je stvarno 4:1!

    Novi pogodak na meču, drugi put je strelac Takumi Minamino! Kao na malom fudbalu su se igrači Monaka sada poigravali sa defanzivcima Zvezde.

    Luka Ilić je pogrešio s dodavanjem, Aklijuš je bio ispred Elšnika, potom je Spajić pao tamo gde nije trebalo, a Embolo ostavlja loptu za Japanca koji postavlja rezultat na 4:1!

  • 20:05

    Ipak ne, poništen je gol!

    Dosta sreće za Zvezdu, odbila se lopta od Emboloove ruke i ostaje 3:1. Gol je bio priznat, igrači su već bili maltene na centru i čekali da se igra nastavi, ali snimak je očito pokazao da je lopta ušla u gol nakon odbitka od ruke Švajcarca.

    Praktično u lakat ga pogađa lopta, a to po pravilima svakako nije dozvoljeno. Ostaje 3:1.

  • 20:02

    56' - Katastrofa Zvezde, Monako vodi 4:1!

    Novi gol u Monako, domaći tim stiže do 4:1. Bril Embolo je drugi put strelac posle centaršuta sa leve strane. Bio je na pravom mestu u skoku, nakon čega su golman Ilić sudario sa Seolom.

    Imao je ovde Embolo dosta sreće, ali još jednom nedovoljno dobro reakcija crveno-belih u odbrani.

  • 20:00

    54' - Evrogol Singoa, Monako vodi 3:1

    Fantastičan pogodak štopera Monaka - strelac je Singo! Šutirao je sa nekih 30 metara, izveo je fenomenalan i razoran udarac, a Marko Ilić je paradom samo ulepšao ovu majstoriju!

    Monako sada ima dva gola prednosti!

  • 19:59

    53' - Monako preti i u nastavku

    U prvih sedam-osam minuta, domaći imaju dosta prostora. Još jednom je Enrike ostao sam na drugoj stativi, a Marko Ilić uspeo da spasi crveno-bele trećeg primljenog pogotka. I prethodno je imao još jednu dobru intervenciju, pa je jasno da Zvezda sada prolazi kroz nezgodan period.

  • 19:52

    Počelo je drugo poluvreme!

    Zvezda nije dobro završila prvi deo igre, da vidimo mogu li u nastavku do novog izjednačenja.

  • 19:35

    45+4' - Gol, Monako stiže do 2:1

    Bril Embolo je strelac u poslednjem minutu nadoknade prvog poluvremena. Ponovo jeftino i iz svoje greške igrači Zvezde primaju gol, Spajić i Điga se nisu dobro snašli, a švajcarski napadač to kažnjava da postigne gol u pravi čas po njegov tim!

    Tu je ujedno i kraj prvog poluvremena!

image