Sport

Mane i Mbape oporavljeni za revanš osmine finala, ali Nejmar iznet na nosilima

Fudbaler Bajerna i reprezentativac Senegala Sadio Mane priključio se kolektivnim treninzima minhenskog kluba i trebalo bi da bude spreman za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ-a. Sa druge strane, Kilijan Mbape našao se u startnoj postavi Parižana u meču protiv Lila, dok je Brazilac Nejmar iznet na nosilima zbog povrede zgloba
Mane i Mbape oporavljeni za revanš osmine finala, ali Nejmar iznet na nosilimaGetty © Maja Hitij

Mane je prethodnih nekoliko nedelja imao individualne treninge, nakon što je 8. novembra na meču Bundeslige protiv Verdera povredio fibulu desne noge, zbog čega je propustio i Svetsko prvenstvo u Kataru.

Nemački mediji tvrde da će reprezentativac Senegala u narednih nekoliko nedelja biti spreman za mečeve, a na teren bi mogao da se vrati 8. marta, na revanš utakmici osmine finala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom.

Mane (30) je prošle godine iz Liverpula prešao u Bajern, a za nemački klub je ove sezone odigrao 23 meča i postigao je 11 golova.

Pored Manea, prvi susret PSŽ-a i Bajerna u velikoj meri protekao je bez Kilijana Mbapea.

Francuski napadač u igru je ušao u drugom poluvremenu, a iako nije bio na 100 odsto spremnosti, uspeo je da zada nevolje odbrani Bavacara.

Kilijan se našao u startnoj postavi PSŽ-a protiv Lila u meču Lige Francuske, što je dobar znak za "svece", koji će moći da računaju na njega i u Minhenu protiv Bajerna.

Problem za PSŽ predstavlja povreda Brazilca Nejmara, koji je u nosilima iznet sa terena u meču sa Lilom.

Nejmar je povredio zglob, koji ga je tokom karijere u više navrata mučio.

image