Sport

Ten Hag ljut posle debakla od Liverpula: Ovo nismo mi

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag nije krio razočaranje posle najtežeg poraza (7:0) njegovog kluba u istoriji međusobnih duela sa najvećim rivalom Liverpulom
Ten Hag ljut posle debakla od Liverpula: Ovo nismo miGetty

"Mislim da smo odigrali sasvim korektno u prvom poluvremenu. Napravili smo tu jednu grešku u poslednjim trenucima i otišli na odmor sa golom minusa. Za drugo poluvreme nemam pravo objašnjenje: to jednostavno nismo bili mi! Nismo igrali kao tim. Bilo je neprofesionalno. Da ljut sam, veoma", rekao je Ten Hag.

Holanđanin smatra da niko ovo nije mogao da očekuje.

"Iznenađen sam jer sam video poslednjih nedelja i meseci kako je ovaj tim otporan i ima pobednički stav. U drugom poluvremenu uopšte nismo imali pobednički stav. Nismo se držali plana i nismo ništa uradili kako je trebalo. Nismo mislili na odbrani i to je bilo zaista neprofesionalno. U nekim ranijim mečevima smo pokazali da možemo da se vratimo, posle Brentforda, posle Mančester Sitija. Ovo je definitivno veliki korak unazad. Neprihvatljivo. Zaista sam razočaran i ljut zbog toga".

Junajted naredna dva meča igra na Old Trafordu. U četvrtak u nokaut fazi Lige Evrope dočekuje španski Betis, a onda za vikend i ekipu Sautemptona u Premijer ligi.

image
VV inauguration
banner