Sport

Milojević: Idealan scenario je overa titule u derbiju

Trener fudbalera Crvene zvede Miloš Milojević izjavio je pred utakmicu sa ekipom Mladosti iz Novog Sada da želi pobedu i nova tri boda pred domaćom publikom.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova dočekuju ekipu Mladosti iz Novog Sada u utakmivi 28. kola Superlige Srbije.

"To bi bio idelan scenario, da se titula overi u derbiju. Međutim ne gledamo na taj način. Očekuje nas utakmica protiv Mladosti GAT, želimo da odigramo dobro i da iz te dobre igre probamo da dođemo do dobrog rezultata. Pristup i priprema utakmice, sve je prošlo kako treba", izjavio je trener Zvezde.

"Igrači su fokusirani, to nam daje pozitivnu energiju. Naravno da je ekipa koja je na dnu uvek rasterećenija, trebaju im bodovi i motivisani su, zato što se bore za opstanak. Međutim ne mogu da shvatim da neko može biti motivisaniji od nas na Marakani, da pred svojom publikom zabeležimo još jednu pobedu i nova tri boda", dodao je Milojević.

Osvrnuo se strateg crveno-belih na pitanje kvaliteta protivničke ekipe.

"Imaju kvalitetne igrače sa internacionalnim iskustvom, Vujadinovića, uz to i jednog igrača sa kojim sam sarađivao Romen Gala, koji je nezgodan, dao je gol i večitom rivalu. Pored njih tu su još i Kristijan, Maksimović, sve su to dobri superligaški igrači. Ne treba nikako zaboraviti ni trenera Lalatovića, koji je iskusan u ovom karavanu, vodio je dosta klubova sa jako puno uspeha, svakako da imaju adute", zaključio je Milojević.

image