Sport

Partizanov meč neće biti nastavljen - zbog haosa na Banovom brdu, igra se u sredu!

Nimalo lepe scene na utakmici Čukaričkog i Partizana u okviru 30. kola Superlige Srbije, gde je morala da reaguje i policija, a nadležni su nakon serije prekida odlučili da se susret nastavi 24 sata kasnije
Partizanov meč neće biti nastavljen - zbog haosa na Banovom brdu, igra se u sredu!© Dusan Milenkovic/ATAImages

Utakmica između Čukaričkog i Partizana prekinuta je dva puta u prvom poluvremenu, zbog serije incidenata koje su napravili navijači gostujućeg tima.

Samo u prvih 19 minuta je došlo do čak tri prekida igre, kada su navijači Partizana prekidali susret ubacivanjem baklji na teren, a više od 80 minuta od početka utakmice stigla je potvrda da će susret biti nastavljen tek u sredu u 18.00 časova!

Navijači crno-belih su prilikom prekida utakmice skandirali "Uprava napolje", a posle trećeg ubacivanja baklji, sudija Milan Mitić je odlučio da prekine utakmicu. Prekid je trajao sve dok taj deo tribine nije bio ispražnjen, a navijači naterani da napuste tribine stadiona na Banovom brdu. U međuvremenu se dogodila i tuča sa pripadnicima policije.

Nakon više od 10 minuta pauze, pokušano je da se utakmica nastavi od 17. minuta, kada je i došlo do prvog prekida, ali je posle samo nekoliko minuta usledilo ubacivanje stolica. Tada je sudija Mitić odlučio da ponovo prekine meč, dok i ta tribina ne bude ispražnjena.

Meč je ponovo bio prekinut i to gotovo 45 minuta, pre nego što je stigla potvrda nadležnih da će utakmica Čukarički - Partizan biti nastavljena u sredu 12. aprila od 18.00 časova.

image