Sport

Hrvat isprozivao Rolan Garos: Ovo je moje najgore iskustvo, kao da nisam na grend slemu

Ivan Dodig je na svom Instagram profilu objavio poruku kojom je otkrio da na pariskom grend slemu iza kulisa ne funkcionišu sve stvari tako savršeno
Hrvat isprozivao Rolan Garos: Ovo je moje najgore iskustvo, kao da nisam na grend slemuGetty © Clive Brunskill / Staff

Organizatori Rolan Garosa od početka turnira trpeli su kritike zbog toga što nijedan meč ženskog singla nije dobio priliku da bude smešten u večernji termin na centralnom terenu "Filip Šatrije", sve do poslednje nedelje kada su na terenu bile Arina Sabalenka i Sloun Stivens.

Ipak, sada čelnici pariskog grend slema trpe kritike i za svoju navodno katastrofalnu organizaciju, a o tome je na društvenim mrežama pisao hrvatski teniser Ivan Dodig.

Dodig je kritikovao Rolan Garos da se ne ponašaju kao grend slem, jer trofejnom teniseru nisu obezbedili prevoz od smeštaja do kompleksa u Bulonjskoj šumi uoči njegovih mečeva, kao što je to obično slučaj.

"Transport na Rolan Garosu je moje najgore iskustvo otkad sam na ATP turu. Ne dolaze da me pokupe ispred hotela jer sam navodno predaleko za njih da dođu po mene. Ali dolaze po mene dva kilometra od mog hotela, jer je to destinacija na koju mogu da dođu. Malo sam zbunjen, jer ne znam da li igram na grend slemu ili fjučers turniru", napisao je Dodig.

Inače, Hrvat iz Međugorja je šestostruki grend slem šampion, pošto je osvojio dva takva turnira u dubl i četiri u miks-dubl konkurenciji.

image