Sport

"Slatki" Rus zgromio šampiona u trećoj rundi – to mu je najduža borba u karijeri

Borac koji nosi nadimak "slatki" i nije toliko sladak u ringu, što je osetio i dosadašnji šampion

Ruski borac Anatolij Malihin objedinio je titule u teškoj i poluteškoj kategoriji u organizaciji "ONE" novom surovom partijom.

U glavnoj borbi događaja na Tajlandu nepobedivi Rus je dominirao i nokautom savladao branioca titule u teškoj kategoriji Arjana Bulara.

Malihin je u trećoj rundi borbe u Bankoku oborio rivala na zemlju, koji je pokušao da se zaštiti tako što je legao na stomak, ali mu spasa nije bilo.

"Slatki" je započeo seriju udaraca u glavu i potiljak i, kada je sudija postao svestan da Kanađanin ne može da se odbrani, morao je da prekine duel.

Momak iz mesta Kamerovo od samog starta je dominirao, snažnim udarcima kontrolisao borbu i često terao Bulara na konopce. Protivnik je uspeo da izdrži dve runde, čime je naterao Malihina na najdužu borbu u karijeri, ali je na već opisan način pao već u trećoj.

Nije mu pomoglo ni što je na nesportski način pokušao da se odbrani, zbog čega je zaradio žuti karton.

Malihin je tako nastavio surovu dominaciju u teškoj kategoriji i posle 13 mečeva ima maksimalan učinak. Ono što je neverovatno jeste da je svih 13 dobio nokautom ili predajom rivala.

Osim novčane nagrade, dobio je i bonus u visini od 50.000 dolara.

image