Sport

Vlasnik Fulama o odlasku Mitrovića: Misle da sa parama mogu sve

Teško su u Fulamu primili vest da je klub iz Saudijske Arabije osmislio plan kako da prebogatom ponudom namami i odvede Aleksandra Mitrovića
Vlasnik Fulama o odlasku Mitrovića: Misle da sa parama mogu sve© Twiter/Screenshot

Vlasnik engleskog kluba Toni Kan gostujući u jednom podkastu rekao je da mu se ne dopada čitav pristup klubova iz Saudijske Arabije, a posebno mu smeta to što žele da im "otmu" reprezentativca Srbije.

Za klub sa Krejven kotidža Aleksandar Mitrović nije samo najbolji strelac tima i neko ko je pokazao lojalnost poslednjih godina. Srpski fudbaler  obeležio je poslednji povratak Fulama u Premijer ligu nestvarnom sezonom u Čempionšipu tokom koje je postigao 44 gola na 43 utakmice.

Engleski mediji su pisali da je napadač prihvatio ponudu El Hilala, ali da dva kluba još nisu uspela da se dogovore, što ne znači da neće.

"Neverovatno, ako imaš dovoljno para možeš da se izvučeš sa bilo čim, uključujući i ubistvo. Pokušavaju da uzmu sve najbolje fudbalere na svetu. Kontaktirali su mnoge sjajne igrače. Veoma sam, veoma zainteresovan da vidim kako će se to završiti, ali mi smo posvećeni tome da zadržimo naše najbolje igrače. Po svaku cenu", rekao je Toni Kan.

Vlasnik Fulama je spreman da na sve načine odvrati Saudijce da odvedu Mitrovića. Da li će u tome uspeti, verovanto će zavisiti i od toga do koje finansijske ponude je spreman da ide El Hilal kako bi stvorio srpski tandem u ekipi Mitrović – Milinković Savić.

El Hilal je tokom leta već doveo Žorža Žezusa za trenera, kao i fudbalere Kalida Kulibalija (23 miliona evra), Rubena Neveša (52 miliona) i Sergeja (42 miliona).

Sada je objavljeno i da je spreman da plati ruskom Zenitu oko 40 miliona evra kako bi doveo Brazilca Malkoma.

image