Sport

Lazetić zadovoljan spektaklom, Duljaj veruje u napredak Partizana

Otvaranje nove sezone u Superligi Srbije obeležio je spektakularan derbi između TSC-a i Partizana u Bačkoj Topoli
Lazetić zadovoljan spektaklom, Duljaj veruje u napredak Partizana© FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri TSC-a i Partizana podelili su bodove, pošto su remizirali 3:3 u prvoj utakmici nove sezone domaćeg šampionata.

Crno-beli su do poslednjeg trenutka imali prednost, ali je domaćin, iako je vreme već isteklo, izvukao remi nakon kornera.

"Zadovoljan sam jer smo odigrali vrhunsku utakmicu i nismo izgubili. Imali smo sve, ali i Partizan je imao penal i bio je spektakl, a čestitam Partizanu na odličnoj utakmici", počeo je trener TSC-a Žarko Lazetić.

"Ovo nam je trebalo da se vratimo i da damo gol, a bod kao bod manje više i značiće nam ovo za ubuduće. Probaćemo još više da radimo, primili smo golove iz grešaka i da ih smanjimo i da u završnici budemo bolji."

Njegov kolega na drugoj strani Igor Duljaj veruje da će crno-beli biti bolji iz utakmice u utakmicu.

"Naravno da nisam zadovoljan kada primimo gol kako smo ga primili, kada je vreme praktično isteklo, neću komentarisati suđenje, a publika je mogla da uživa u evropskoj utakmici jer se igralo za gol više. Čestitam igračima i publici, jer da njih nije bilo i nagrada je aplauz koji su momci zaslužili. Verujem da ćemo biti bolji iz meča u meč i samo neka nastave, samo zajedno, jer samo zajedno možemo doći do cilja", izjavio je Duljaj.

U nedelju se nastavlja prva runda Superlige Srbije, kada igra i najveći favorit za novu titulu Crvena zvezda, koja od 20 časova dočekuje Vojvodinu.

image