Sport

Vlahović presudio Real Madridu - Srbin proslavom pogotka ućutkao kritičare

Napadač Juventusa bio je strelac u pobedi svog tima na prijateljskom susretu u Orlandu
Vlahović presudio Real Madridu - Srbin proslavom pogotka ućutkao kritičare© YouTube / screenshot / Juventus

Srpski fudbaler Dušan Vlahović postigao je gol za Juventus u prijateljskom susretu protiv Real Madrida, u kom je njegova ekipa slavila 3:1.

U trijumfu u Orlandu, Vlahović je u poslednjim minutima meča potvrdio pobedu "stare dame", a potom je proslavom pogotka naizgled poslao svima poruku da želi da ostane u klubu.

Vlahović je propustio dobar deo priprema zbog povrede, ali sada je za oko 20 minuta na terenu pokazao koliko može. Posle centaršuta sa desne strane, reprezentativac Srbije je dobro reagovao i matirao Tiba Kurtou.

Prilikom proslave pogotka, Vlahović je pokazivao na svoj dres i prezime koje piše na njegovim leđima, čime je, mnogi na društvenim mrežama veruju, pokazao da želi da ostane u Juventusu.

Vlahović se uveliko povezuje sa nekolicinom klubova, sada se pominje i transfer u Čelsi, ali izgleda da je bivši napadač Partizana željan da se dokaže u torinskom klubu. Inače, Juventus je slavio protiv Reala i uz golove Moise Kena i Timotija Vee, dok je Vinisijus bio jedini strelac za Madriđane.

image