Sport

Mitrović ostaje u Fulamu: "Nije lako kad dobiješ takvu ponudu, ali sad je onaj stari"

Menadžer Fulama Marko Silva govorio je o situaciji najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije
Mitrović ostaje u Fulamu: "Nije lako kad dobiješ takvu ponudu, ali sad je onaj stari"Getty © Clive Brunskill / Staff

Dileme više nema - Aleksandar Mitrović neće otići u Saudijsku Arabiju i spreman je da nastavi u Fulamu tamo gde je stao prošle sezone.

Ovu vest potvrdio je Marko Silva, menadžer "kolibara", na konferenciji za medije uoči početka nove sezone Premijer lige.

Mitrović je želeo letos da se preseli u El Hilal, klub za koji nastupa Sergej Milinković-Savić, nakon što je dobio basnoslovnu ponudu od oko 25.000.000 evra po sezoni. Taj posao se na kraju izjalovio jer Fulam nije želeo da pusti svog najboljeg napadača.

"Mitrović je u konkurenciji za tim protiv Evertona, 100 odsto je na raspolaganju. Igrao je dve prijateljske utakmice prošle nedelje, a ove svakodnevno trenira sa saigračima. Spreman je da igra ukoliko odlučim da bude tako", otkrio je Portugalac i dodao da je Srbin maksimalno koncentrisan.

"Imali smo situaciju i razgovarao sam sa njim. Nema razloga da krijem da ga je jedna ponuda naterala da se zamisli i donese određene odluke, ali nikada nije rekao bilo kome u klubu da neće više igrati za Fulam. Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali kada dobiješ takvu ponudu nije lako ostati koncentrisan. Ipak, otkad ponovo trenira sa saigračima opet je onaj Mitrović kog ja znam", rekao je Marko Silva i tako stavio tačku na priče o odlasku Srbina.

Mitrović je u dresu Fulama od 2018. godine na 205 utakmica postigao 111 golova.

image