Sport

Šta je sve Nejmar dobio od Saudijaca? Vilu i avion, tri automobila i hrpu para za Instagram

Brazilski superstar nije od El Hilala dobio "samo" 100.000.000 evra po sezoni, već se u njegovom ugovoru nalaze i brojne druge stavke koje će ga dodatno razmaziti
Šta je sve Nejmar dobio od Saudijaca? Vilu i avion, tri automobila i hrpu para za Instagram© Twitter / screenshot / @DeadlineDayLive

Brazilac Nejmar potpisao je ugovor sa El Hilalom i tako završio svoju šestogodišnju avanturu u Pari Sen Žermenu, u transferu vrednom skoro 100.000.000 evra.

Ali ugovor koji je Brazilac potpisao sa klubom iz Saudijske Arabije sve je samo ne običan – španski "As" otkrio je neverovatne stavke koje se u njemu nalaze. Zaključak je jasan: Nejmar će dobiti sve što je mogao da poželi.

Ostaje da se vidi koliko ima istine u navodima španskog lista, ali oni tvrde da su otkrili podužu listu hirova koje su Saudijci odlučili da ispune Nejmaru.

Prva stavka je da će Nejmar živeti u kući koja ima 25 soba, bazen dugačak 40 metara i tri saune. Imaće petoro ljudi zaposlenih da brinu o njegovoj kući, a tu su i tri super luksuzna automobila – po jedan Bentli, Aston Martin i Lamborgini.

Ipak, neće Nejmar njima baš upravljati, pošto će imati i svog vozača na raspolaganju 24 časa dnevno. Uz to, momak iz grada Mogi das Kruzes će imati i privatni avion kojim će moći da putuje bez ikakvih čekanja.

"As" piše i da će svi računi za hotele, restorane i brojne druge usluge tokom Nejmarovih slobodnih dana biti poslati na račun kluba i da će ih El Hilal plaćati.

A ako ponekad odluči da na svojim društvenim mrežama, poput Instagrama, napravi objavu u kojoj će promovisati Saudijsku Arabiju – za svaku takvu objavu dobiće po 500.000 evra.

Na sve ove sulude stavke, ne treba zaboraviti ni "tričavih" 100.000.000 evra koje će sjajni dribler zarađivati po sezoni. Inače, on će u El Hilalu igrati uz Sergeja Milinković-Savića, a kako se čini, i Aleksandra Mitrovića.

image