Sport

Mitrović ne igra za Fulam: Navijače brine El Hilal, menadžer kaže - povreda

Srpski napadač neće igrati predstojećeg vikenda, ali prema rečima Marka Silve, to nema nikakve veze sa pisanjima medija da je Mitrović blizu transfera u Saudijsku Arabiju
Mitrović ne igra za Fulam: Navijače brine El Hilal, menadžer kaže - povredaGetty © Michael Regan / Staff

Vratio se Aleksandar Mitrović prošlog vikenda u redove Fulama, odigrao i bitnu ulogu u jedinom golu tima u pobedi nad Evertonom u prvom kolu Premijer lige, ali ga u drugom susretu neće biti.

Tu informaciju podelio je menadžer Fulama Marko Silva, koji je tako dodatno dao razloge navijačima da sumnjaju na Srbinov mogući odlazak u Saudijsku Arabiju.

Iako portugalski stručnjak tvrdi da ništa ne zna o novim pisanjima da El Hilal želi Mitrovića u svojim redovima, on navodi da ga na terenu protiv Brentforda neće biti.

"Neće ga biti zbog povrede skočnog zgloba koji ga boli od meča sa Evertonom. Radi individualno, nije sa saigračima na treningu, ali to je zbog oporavka od povrede", rekao je Silva.

Britanske novinare je zanimaloda li je Fulam prihvatio poslednju ponudu El Hilala od 53.500.000 evra za Mitrovića?

"Nemam tu informaciju, niti me je iko obavestio da ima nešto novo. O eventualnoj ponudi ili dogovoru nisam obavešten", rekao je Portugalac i potom dodao više detalja o povredi srpskog napadača.

"Povreda nije ozbiljna. To je ono što mogu da kažem. Nije ozbiljna u smislu da će biti odsutan tri ili četiri nedelje, neće", rekao je Marko Silva.

image