Sport

De Hea razmišlja o penziji - Još uvek je bez kluba, a neće da igra za bilo koga

Doskorašnji čuvar mreže Mančester junajteda još uvek nije našao novu sredinu nakon odlaska sa "Old Traforda"
De Hea razmišlja o penziji - Još uvek je bez kluba, a neće da igra za bilo kogaGetty © Mike Hewitt / Staff

David de Hea bi mogao da ode u penziju ukoliko u narednom periodu ne dobije ponudu da bude prvi golman u nekom većem klubu, piše britanski "Gardijan".

Kako ovaj list navodi, donedavni golman Mančester junajteda već je odbio brojne ponuda, uključujući i pojedine iz Saudijske Arabije, odlučivši da mu novac nije prioritet u ovom trenutku.

De Hea trenutno radi na svom fitnesu ne bi li bio spreman kada pravi klub poželi da ga dovede. Međutim, od napuštanja Junajteda prošlog leta, ovaj 32-godišnji golman želi samo da pređe u neki klub koji će se boriti za najveće trofeje. U suprotnom, mogao bi čak i da prestane sa profesionalnim bavljenjem fudbalom.

Nakon 12 godina u Mančesteru, gde je osvojio Premijer ligu, FA kup, dva Liga kupa i Ligu Evrope, De Hea je bio nezadovoljan načinom na koji je na pustio "Old Traford". On je već bio dogovorio produžetak saradnje, ali je to na kraju ipak sprečio menadžer Erik ten Hag.

Kada su njihovi pregovori propali u julu, De Hea je već zvanično bio bez ugovora, pa je tako ostao i bez zvaničnog oproštaja od Mančester junajteda pred navijačima.

image