Sport

Samardžić o propalom transferu u Inter: Znam šta se desilo; ko me želi neka zove mog oca

Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić proteklog je leta bio nadomak transfera u Inter, međutim sve se na kraju zakomplikovano posle problema između vicešampiona Evrope i menadžera mladog fudbalera
Samardžić o propalom transferu u Inter: Znam šta se desilo; ko me želi neka zove mog ocaGetty © Francesco Pecoraro / Stringer

Tada se u pregovore umešao i Samaradžićev otac posle čega je Inter prekinuo razgovore, a fudbaler Udinezea se sada po prvi put oglasio u italijanskim medijima povodom toga.

"Znam šta se desilo, ali sada je to gotova priča i ne želim više da pričam o tome. Ja sam neko ko misli pozitivno, Udineze je odličan tim, organizovan klub, i ostanak ovde još jednu sezonu za mene je savršen izbor. Želim da ovde ostvarim ambicije, a posle ćemo videti. Moram da ponovim, nije bilo potrebe da pričam s ocem jer znam šta se dogodilo", rekao je Samardžić.

Italijanski novinari upitali su ga kako je podneo propali transfer.

"Nisam imao problem. Vratio sam se u Udine i odmah nastavio da treniram. Odigrao sam drugo poluvreme protiv Juventusa na početku sezone i naredno kolo u Salernu, gde sam bio i strelac. Bio sam odmah starter".

Zanimalo je Italijane i sa kim bi zainteresovani klubovi trebalo da razgovaraju ako ga žele.

"Sa mojim ocem", rekao je Lazar Samardžić.

image