Sport

Belingem očaran Realovim Brazilcem: Ma on je najbolji fudbaler na svetu

Fudbaler Reala Džud Belingem izjavio je da je Brazilac Vinisijus Žunior najbolji fudbaler na svetu, prenosi španski "As"
Belingem očaran Realovim Brazilcem: Ma on je najbolji fudbaler na svetuGetty © Alex Caparros / Stringer

Real je u utorak uveče u gostima pobedio Napoli 3:2 u meču drugog kola Lige šampiona, a po jedan gol na ovom meču postigli su i Englez i Brazilac. Belingem je bio pun reči hvale za svog saigrača.

"Vinisijus je neverovatan. On je najbolji fudbaler na svetu. On je jedan od najtalentovanijih fudbalera sa kojima sam igrao. Zbog njega su mi utakmice lakše. Vinisijus ima brzinu, talenat...", rekao je Belingem.

Engleski reprezentativac je stigao u Real u letnjem prelaznom roku iz Borusije Dortmund. On je na devet utakmica za madridski klub u svim takmičenjima postigao osam golova, zbog čega je već sada među omiljenim igračima navijača.

"Imam poverenje u sebe, ali nisam znao da će da bude ovako dobro. Za sve su zaslužni stručni štab i moji saigrači", dodao je Belingem.

Real je nakon pobedio protiv Napolija zaseo na prvo mesto grupe C u Ligi šampiona, sa maksimalnih šest bodova. Napoli i Braga imaju po tri, a Union Berlin je bez bodova.

image