Sport

Obradović srećan posle "plus 40": Bili smo neuporedivo agresivniji

Crno-beli su stigli do drugog trijumfa u regionalnom takmičenju i to na izrazito ubedljiv način
Obradović srećan posle "plus 40": Bili smo neuporedivo agresivniji© Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Partizana su ubedljivom igrom potpuno razbili ekipu Krke na gostovanju u Sloveniji 96:56, u okviru 2. kola ABA lige.

Trener Partizana bio je zadovoljan viđenim od svog tima, naročito nakon poraza na startu Evrolige od Makabija u Tel Avivu.

"Prvo da se zahvalim navijačima Partizana i navijačima Krke što su napravili veoma lepu atmosferu u dvorani. Mislim da su mogli da uživaju u lepoj utakmici", počeo je Obradović nakon meča.

"Očigledno je da smo večeras počeli neuporedivo agresivnije od prvog minuta, igrali veoma dobru odbranu i zahvaljujući dobroj odbrani dolazili do lakih poena u kontranapadu, mada smo u nekim situacijama bili brzopleti. Evidentna je razlika u kvalitetu dva tima i ja mom kolegi samo mogu da čestitam na prvoj utakmici i na ovome što je radio večeras. Mislim da treba da bude ponosan na svoj tim. Čestitke mojim igračima, naravno, pre svega na ozbiljnosti i dobroj utakmici", istakao je Obradović.

Crno-beli u četvrtak igraju naredni meč u Evroligi, kada će gostovati Asvelu, dok će u subotu ugostiti Cibonu u ABA ligi.

image