Sport

Ne jede, ne izlazi iz kuće: Tonali pao u depresiju zbog skandala sa klađenjem

Fudbaler Njukasla prolazi kroz težak period posle optužbi za kockanje
Ne jede, ne izlazi iz kuće: Tonali pao u depresiju zbog skandala sa klađenjemGetty © Claudio Villa / Staff

Ne stišava se bura u Italiji nakon što su brojni fudbaleri optuženi za nelegalno klađenje. Među njima nalazi i Sandro Tonali koji je, nakon što je izbačen iz reprezentacije, saslušan u tužilaštvu.

Ostavilo je to posledice na mladog fudbalera koji je u razgovoru sa nadležnim organima priznao da je zavisnik od klađenja.

Po povratku u Milan čekao ga je avion kojim se ekspresno vratio u Njukasl kako bi se sklonio od skandala.

"Juče ujutru, Sandro je plakao. Učinio je to kada se vratio u Milano posle neprospavane noći u Firenci od šoka zbog policijske posete Koverćanu, trening centru reprezentacije", navedeno je u tekstu "Korijera delo Sera".

"Oseća stid od shvatanja da nije trebalo da se prepusti određenim 'hobijima' koji se praktikuju zbog dosade ili zbog ugledanja na starije kolege. Sada je u riziku da ga to skupo košta i zato je Sandro sa stidom prihvatio obaveštenje svojih agenata da je potrebno da se obrati terapeutu da bi prevazišao problem zavisnosti od kockanja."

Italijanski mediji dalje prenose da je Tonali svestan greške koju je napravio i da je spreman da se uhvati u koštac sa problemom.

image