Sport

Fudbaler Partizana ide u Rusiju? CSKA zainteresovan za Terzića

Agent Nikole Terzića, krilnog igrača crno-belih, potvrdio je da postoji mogućnost zimskog transfera za nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije.

Srpski fudbaleri postaju sve zanimljiviji moskovskom velikanu CSKA. Posle Saše Zdjelara i Milana Gajića koji su proteklog leta napustili beogradske "večite" i pojačali "armejce", sada bi njima mogao da se pridruži još jedan srpski fudbaler.

U pitanju je krilo Partizana Nikola Terzić. Ovaj momak se u novoj sezoni nije mnogo naigrao fudbala, upisao je tek 12 nastupa, a tokom zime bi mogao da se preseli u Rusiju.

Tu informaciju otkrio je njegov agent Veselin Mutavdžić. Nakon pisanja ruskih medija da CSKA prati Terzićeve partije u Partizanu, fudbalerov menadžer je sve potvrdio.

"Nikola Terzić je pokazao da je jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji, tako da nisam iznenađen što se za njega interesuju veliki klubovi kao što je CSKA. Meni se sviđa ta opcija, kao i igraču", rekao je Mutavdžić ruskim medijima.

On je najavio da će više priče o eventualnom transferu biti tokom zime.

"Nikola je svoj potencijal pokazao kako u dresu Partizana, tako i mlade reprezentacije Srbije. Bilo je i ranije interesovanja za njega iz Rusije. Sačekaćemo da se završi polusezona, pa ćemo onda razgovarati sa ljudima iz oba kluba o njegovoj budućnosti", rekao je Mutavdžić.

Terzić je daleko više igrao tokom prošle sezone, kada je u timu Aleksandra Stanojevića upisao 35 nastupa, zabeleživši šest golova i dve asistencije.

image