Sport

"To je kao da Đoković igra protiv stonotenisera": Ceo svet čeka borbu, a Fjuri pominje Novaka

Engleski bokser Tajson Fjuri u subotu uveče će se boriti protiv kamerunsko-francuskog MMA borca Fransisa Nganua u duelu dvojice boraca koji dolaze iz različitih sportova
"To je kao da Đoković igra protiv stonotenisera": Ceo svet čeka borbu, a Fjuri pominje NovakaGetty © Justin Setterfield / Staff

Fjuri će za rivala imati čoveka koji je UFC šampion, a da bi svima objasnio koliko će biti surov u svom nastupu, Englez je spomenuo i Novaka Đokovića.

"Kralj cigana", kako glasi nadimak Fjurija, uoči borbe je imao šta da poruči Nganuu.

"Mislim da je on velika, debela kobasica. Ne planiram da borba traje drugo, nisu nas platili da traje dugo, već da traje kratko. I učiniću to kratkim i dobrim", rekao je Fjuri, koji je bio upitan i šta će Nganuu biti upotrebljivo iz UFC borbi i kako gleda na njegove snažne udarce.

"Apsolutno ništa! To je kao da stonoteniski šampion igra protiv Đokovića u finalu Vimbldona. Totalno smo drugačiji", jasno je poručio Fjuri.

Fjuri i Nganu će se u subotu uveče boriti u Saudijskoj Arabiji, a radi se o okršaju šampiona iz različitih sportova. Fjuri je u bio šampion bokserske organizacije VBC, dok je Nganu do sada bio specijalista za UFC borbe mešovitih borilačkih veština.

image