Sport

Novaku već olakšan put u Parizu - Amerikanac ispao na startu, Španac mu "spustio slušalicu"

Novak Đoković još nije ni blizu da započne učešće na mastersu u Parizu, a već zna da mu je put na tom turniru u određenoj meri olakšan
Novaku već olakšan put u Parizu - Amerikanac ispao na startu, Španac mu "spustio slušalicu"Getty © Dean Mouhtaropoulos / Staff

Amerikanac Ben Šelton doživeo je poraz na startu turnira u "Bersiju" pošto ga je savladao Španac Alehandro Davidovič Fokina 2:1, po setovima 7:6, 5:7, 6:3.

Šelton je bio 15. nosilac na turniru i bio je projektovan za Đokovićevog rivala u trećem kolu, što bi bila repriza njihovog duela iz polufinala Ju-Es opena, kada je Đoković slavio 3:0.

Baš tom prilikom je došlo do zanimljivih događaja, kada je Novak imitirao Amerikanca "spustivši mu slušalicu" nakon upisane pobede, ali navijači neće dobiti priliku da vide taj revanš.

Davidovič Fokina je odigrao sjajan meč tokom dva i po sata igre i u drugom kolu će on ići na Holanđanina Talona Grikspora.

Đoković je slobodan u prvom kolu, u drugom će mu rival biti bolji iz duela Miomira Kecmanovića i Argentinca Tomasa Martina Ečeverija.

image