Sport

Bahar: Moraćemo da rotiramo, želimo da odemo na pauzu sa dobrim rezultatima

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar, izjavio je pred utakmicu sa ekipom Železničara iz Pančeva, da crveno-beli žele da odu na pauzu zbog reprezentativnih obaveza sa dobrom atmosferom i rezultatom

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova dočekuju ekipu Železničara u utakmici 15. kola Superlige Srbije.

"Svaka naredna utakmica je prilika da se ekipa izdigne, povrati samopouzdanje, kao i da postiže više golova, bude konkretnija i bolja na terenu. Pritisak je naravno prisutan uoči svake utakmice Crvene zvezde", istakao je Bahar.

Pred prvotimcima Crvene zvezde su dva meča u Superligi Srbije, a zatim gostovanje Jang Bojsu u Bernu.

"Crvena zvezda ima utakmice na svaka tri dana, ali ne sme da nam bude izgovor činjenica da često igramo", dodao je izraelski stručnjak.

"Imamo veliki broj igrača, kvalitetan roster. Moraćemo malo da rotiramo i uoči ove utakmice. Želimo da odemo na pauzu sa dobrom atmosferom i rezultatom. Biće vremena da govorimo o utakmici protiv Jang Bojsa. Pre toga nas očekuju dve važne utakmice u nacionalnom prvenstvu."

"Prva je na programu već u subotu, dok je naredna posle reprezentativne pauze. Kada obe prođu, moći ćemo da razgovorati o utakmici Lige šampiona", zaključio je Bahar.

image