Sport

Bajern se obratio navijačima Partizana: Ne dolazite bez važeće karte

Košarkaši klub Bajern iz Minhena, na društvenim mrežama izdao je saopštenje upućeno navijačima Partizana, u kojem se navodi da je "BMV Park" rasprodat i da ne dolaze bez važećih karata

Srpski tim gostuje kod Bajerna u sredu od 20.30 časova, u okviru sedmog kola Evrolige.

Poznato je da Partizan gotovo na svakom gostovanju ima solidnu podršku i broj navijača, a pogotovo kada je u pitanju Minhen.

Bavarci su izdali saopštenje u kojem se navodi da su sve karte za "BMV Park" rasprodate, te da pristalice crno-belih ne dolaze bez karte u pokušaju da uđu u dvoranu.

"Naša hala je rasprodata za meč sa Partizanom. Neće biti dodatnih karata na blagajni pre utakmice. Stoga vas molimo da ne dolazite bez važeće karte", napisali su iz Bajerna na društvenim mrežama.

Tim iz Minhena upozorio je i na pojačane kontrole za navijače.

"Radi pojačane kontrole na ulazu u halu, mole se svi navijači da, što je pre moguće, gradskim prevozom dođu u dvoranu. Ulazak je moguć 90 minuta pre početka utakmice. Postoji totalna zabrana unošenja tašni svih vrsta u našu halu. Bubnjevi i megafoni takođe nisu dozvoljeni, a transparenti i zastave moraju biti pokazani na glavnom ulazu."

Za kraj saopštenja, iz Bajerna su dodali da se raduju interesantnoj i uzbudljivoj utakmici.

U dosadašnjem toku nove sezone Evrolige, Bajern ima učinak od dve pobede i pet poraza, dok je Partizan na tri trijumfa i četiri poraza.

image