Sport

Partizan zove navijače na derbi protiv TSC-a: Besplatan ulaz u Humskoj

Fudbaleri Partizana u subotu od 18.30 dočekuju TSC u derbiju 16. kola Superlige Srbije, a klub iz Humske je obavestio navijače da će ulaz na taj meč biti slobodan
Partizan zove navijače na derbi protiv TSC-a: Besplatan ulaz u Humskoj© FK Partizan

Ovime Partizan želi da podstakne navijače da podrže ekipu u što većem broju u prvoj utakmici nakon reprezentativne pauze.

Crno-beli su objavili da je neophodno imati ulaznicu sa kojom će ući na stadion, a one mogu da se preuzmu već od četvrtka u 10.00 časova i to na prodajnom mestu "Tiketlajn" na Novom Beogradu (TC Merkator). Takođe, jedna osoba može da preuzme najviše četiri ulaznice uz identifikacioni dokument.

Iz Humske takođe podsećaju navijače da shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti/preuzeti ulaznicu, niti biti na stadionu bez pratioca. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u subotu od 14.00 časova i odvijaće se do početka utakmice.

Partizan je trenutno prvoplasirani tim Superlige sa 13 uzastopnih pobeda i 40 osvojenih bodova od moguća 42. Štaviše, jedini meč u kom crno-beli nisu slavili bio je onaj u prvom kolu, baš protiv TSC-a (3:3).

image