Sport

Partizan slavio, a Obradović pričao o NBA treneru: Često se čujemo, pomno ga pratim

Crno-beli su u ponedeljak uveče na silovit način stigli do trijumfa protiv čačanske ekipe
Partizan slavio, a Obradović pričao o NBA treneru: Često se čujemo, pomno ga pratim© Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je nakon utakmice sa ekipom Borca iz Čačka da je njegov tim uspeo da odigra dobru utakmicu od početka do kraja.

Košarkaši Partizana pobedili su u ponedeljak uveče na domaćem terenu ekipu Borca rezultatom 101:56 u utakmici 9. kola ABA regionalne lige.

"Odigrali smo dobru utakmicu od početka do kraja protiv ekipe Borca koju smo uspeli da usporimo. Istovremeno, čestitam Borcu na svemu što je uradio u dosadašnjem delu sezone i mom Borcu želim sve najbolje u nastavku sezone. Ostali smo sa samo pet igrača na bekovskoj liniji i zbog toga smo promenili sistem igre, forsirali smo višu postavu tokom meča, što je donelo željeni rezultat", istakao je Obradović na konferenciji za medije.

Dodaje da je često u kontaktu sa trenerom košarkaša Toronta Darkom Rajakovićem koji je trenersku karijeru započeo u Borcu iz Čačka.

"Čestitao sam Darku na izboru za prvog trenera NBA ekipe. Često smo u kontaktu. Ritam je takav da pratim koliko stižem, a stižem dosta. Raduje me kada beleži dobre rezultate, a njemu, kao i Borcu zaista želim sve najbolje", zaključio je Obradović.

image